Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
OPERAVIZSGA-FESZTIVÁL - A FURCSA VÉLETLENEK ANGYALA - POZNANI MŰVÉSZETI EGYETEM
Liszt Ferenc Zeneakadémia - Solti Terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Különös véletlenek bárkivel megesnek. Nem mindig tulajdonítunk nekik jelentőséget, sokszor még csak nem is tartjuk ezeket valóságosnak. Talán csak abszurd álomról van szó, vagy a túl sok cseresznyelikőr okozta hallucinációról.

Csakhogy amikor egy zavaró és hihetetlen véletlen, amit általában balszerencsének neveznek, keresztülhúzza a terveinket és többé nem érezzük magunkat biztonságban, olyankor merülnek fel azok a kérdések, hogy „miért éppen én?”, „ki van e mögött?” „miért nem óv a védőangyalom?”, és így tovább. A Poznani Művészeti Egyetem operaprodukciója ezekre a kérdésekre keresi a választ napjaink egyik legfoglalkoztatottabb színházi komponistája, a számos opera, musical és színpadi kísérőzene szerzőjeként ismert, genfi születésű Bruno Coli műve nyomán, amelynek alapjául Edgar Allan Poe azonos című, szatirikus novellája szolgál.

Műsor: Bruno Colli: A furcsa véletlenek angyala Rendező: Krzysztof Cicheński Vezényel: Grzegorz Wierus Díszlet: Magda Flisowska Jelmez: Laura Skowron Fény: Marek Rydian Angyal: Magdalena Wachowska Hős: Hubert Walawski Újságíró: Julian Kuczyński Elbeszélő: Marcin Kluczykowski A Poznańi Operaház Zenekara Vezényel: Grzegorz Wierus
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

A Zeneakadémiára lehetőleg kinyomtatott utalvánnyal érkezz. Ha valamiért gondot okoz a nyomtatás, ne ess kétségbe, ilyen esetben okostelefonon is be tudod mutatni a megvásárolt jegyet.
  Cím
1061, Liszt Ferenc tér 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?