Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
OPERAVIZSGA-FESZTIVÁL - DON GIOVANNI - FIRENZEI CHERUBINI KONZERVATÓRIUM
Liszt Ferenc Zeneakadémia - Solti Terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
„Ha egy opera ilyen direkten célozza meg és találja telibe a nemi szerveket, akkor permanens izgalmi állapotban tartja a kultúrvilágot, a művészeket, a tudósokat és a nagyközönséget egyaránt. Mind az egészséges, mind a frusztrált szexualitás számára kielégülést nyújt.

És a Don Giovannihoz minden kultúrember ért: ott van a fejekben egy csomó közhely: hogy »az operák operája«, hogy »az érzékiség mint princípium«, hogy Don Giovanni és Donna Anna igen..., hogy ezzel szemben Donna Anna és Don Ottavio nem..., hogy Don Juan és Faust (tudniillik Don Juan a Dél Faustja, Faust pedig az Észak Don Juanja, más változatban: Don Juan az érzékiség Faustja, Faust pedig a szellem Don Juanja) stb.” Fodor Géza írt ekként Mozart legendás darabjáról, amelyet a Zeneakadémia által szervezett második Operavizsga Fesztiválon a Firenzei Cherubini Konzervatórium növendékei mutatnak be, az az együttes, amely tavaly Purcell Dido és Aeneasának lenyűgözően érett előadásával bűvölte el a Solti Terem közönségét.

Műsor: Mozart: Don Giovanni A Firenzei Cherubini Konzervatórium előadása. Rendező: Francesco Torrigiani Rendezőasszisztens: Anna Tereshchenko Produkciós koordinátor: Leonardo de Lisi Fény: Lucilla Baroni Jelmeztervező: Lisa Rufini Jelmezkivitelező: Lowcostume (Róma) Zongorakísérő: Gianni Fabbrini
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

A Zeneakadémiára lehetőleg kinyomtatott utalvánnyal érkezz. Ha valamiért gondot okoz a nyomtatás, ne ess kétségbe, ilyen esetben okostelefonon is be tudod mutatni a megvásárolt jegyet.
  Cím
1061, Liszt Ferenc tér 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?