Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MICHAEL FRAYN: KOPPENHÁGA - KÚTVÖLGYI ERZSÉBET, GYABRONKA JÓZSEF, ŐZE ÁRON
Rózsavölgyi Szalon

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
MICHAEL FRAYN: KOPPENHÁGA Fordította: MANN LAJOS Bemutató: 2015. január 21. Rózsavölgyi Szalon

A két világhírű atomfizikus, a dán Niels Bohr és a német Werner Heisenberg szoros munkatársi és még szorosabb baráti kapcsolatot ápolt egymással.  A második világháború kitörésével minden megváltozott: 1940-ben Németország lerohanta Dániát, ők pedig barátokból hirtelen elnyomóvá és elnyomottá lettek. Heisenberg a náci Németország atomprogramjának vezetőjeként az atombomba feltalálásán dolgozott. A kutatások azonban lassan haladtak. Vajon Heisenberg egyszerűen csak tévúton járt vagy szándékosan szabotálta a munkát, hogy ne kerülhessen tömegpusztító fegyver Hitler kezébe? Milyen morális döntéseket kell és lehet meghozni egy tudósnak saját és az emberiség érdekében? Michael Frayn valós eseményeken alapuló okos és érzékeny színműve, mely 2000-ben elnyerte a legjobb drámának járó Tony-díjat, egy különös találkozáson keresztül keres választ ezekre a kérdésekre. Fotó: Éder Vera
  Szereposztás
Margrethe 
Kútvölgyi Erzsébet 
Bohr 
Gyabronka József 
Heisenberg 
Őze Áron 
  Stáblista
Rendező 
Valló Péter 
A rendező munkatársa 
Horváth Éva 
Dramaturg 
Hárs Anna 
Díszlet 
Enyvvári Péter 
Jelmez 
Ignjatovic Kristina 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?