Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ANAT COHEN QUARTET
Liszt Ferenc Zeneakadémia - Solti Terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
„Klarinéthangjának lírai szépsége, játéktechnikájának fölényes könnyedsége, valamint extrovertált előadásmódja mindenki számára könnyen befogadhatóvá teszi a zenéjét.”

Anat Cohen (klarinét), Jason Lindner (zongora), Joe Martin (basszusgitár), Donald Kotomanou (dob) „Anat Cohen nem csupán a sötét fafúvós tónusok és elbűvölő líraisága miatt lenyűgöző, hanem a dinamizmus miatt is, amellyel együttesét irányítja” – a neves jazz-magazin, a DownBeat számolt be ekként az izraeli klarinétművész 2008-as fellépésről a Northfield Jazz Festivalon. Cohen Tel-Avivban született, 1999 óta New Yorkban él (a Berklee-n diplomázott), s nincs jazz- és jazz közeli műfaj, melyben ne merítkezett volna meg. Az amerikai Jazzújságírók Társasága hat éven át zsinórban neki ítélte az év klarinétosa díjat, s eddig megjelent öt önálló lemezéért (az utolsó 2012-ben jött ki) hasonló hevülettel rajong a szakma, mint a nagyközönség. A klasszikus jazz-standerdek, az afro-kubai zene, a brazil ritmusok vagy a klezmer egyaránt közel állnak hozzá, de stílusa senkiével össze nem hasonlítható. Ahogy a Chicago Tribune fogalmazott vele kapcsolatban: „Klarinéthangjának lírai szépsége, játéktechnikájának fölényes könnyedsége, valamint extrovertált előadásmódja mindenki számára könnyen befogadhatóvá teszi a zenéjét.” Rendező: Zeneakadémia Koncertközpont
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

A Zeneakadémiára lehetőleg kinyomtatott utalvánnyal érkezz. Ha valamiért gondot okoz a nyomtatás, ne ess kétségbe, ilyen esetben okostelefonon is be tudod mutatni a megvásárolt jegyet.
  Cím
1061, Liszt Ferenc tér 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?