Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FREDERICK KNOTT: GYILKOSSÁG TELEFONHÍVÁSRA - DANIS LÍDIA, SZERVÉT TIBOR, NÉMETH KRISTÓF, ŐZE ÁRON
Rózsavölgyi Szalon

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 348 értékelés alapján
  Leírás
Frederick Knott: Gyilkosság telefonhívásra A színdarab Magyarországon a THEATRUM MUNDI Színházi és Irodalmi Ügynökség közvetítésével kerül színre.

1951. szeptember 27-én a meglehetősen higgadt és visszafogott angol közvéleményt különösebben nem kavarta fel a régóta betegeskedő VI. György király súlyos tüdőműtétjéről szóló bejelentés, de a hajdani tenisz sztár, Tony Wendice lakásán elkövetett rejtélyes gyilkosságról szállongó hírek kifejezetten lázba hozták. A BBC a következő hónapokban ugyan rendszeresen beszámolt a gyengélkedő király egészségi állapotáról, a szenzációs nyomozás és a londoni Központi Büntetőbíróságon zajló per váratlan fordulatairól azonban naponta tudósított. Aztán 1952. február 6-án a király elhunyt, és ugyanazon a napon az Old Bailey a gyilkosra a lehető legsúlyosabb büntetést szabta ki. Ám mikor II. Erzsébet királynőt megkoronázták, a halálraítélt hajóra szállt, hogy nászútra induljon szerelmével...
  Stáblista
Tony 
Szervét Tibor 
Margot  
Danis Lídia 
Lesgate kapitány 
Németh Kristóf 
Hubbard felügyelő 
Őze Áron 
Max 
Szűcs Péter Pál 
Rendező 
Dicső Dániel 
Az eredeti szöveg alapján színpadra alkalmazta 
Hársing Hilda 
Jelmez 
Cselényi Nóra 
Díszlet 
Enyvvári Péter 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?