Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
OLÁH KRISZTIÁN – KÉT FORMÁCIÓ - JAZZ ITT!
Liszt Ferenc Zeneakadémia - Solti Terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Oláh Krisztián ötéves kora óta zongorázik, jelenleg Binder Károly növendéke a Zeneakadémia Jazz Tanszékén. Édesapja, Oláh Kálmán hatására kezdett jazz-zel foglalkozni, és ahogy mondani szokás: „a vér nem válik vízzé”.

Oláh Krisztián 2013-ban megnyerte a Marosvásárhelyi Jazz-verseny legjobb szólistájának járó díját, 2014-ben pedig a Nottinghami Nemzetközi Jazz-zongora versenyen bekerült a legjobb négy közé. Trióját 2012-ben alapította, s két zenésztársa, a bőgős Schildkraut Vilmos, illetve a dobos Serei Dániel szintén zeneakadémisták: koncertjeiken, miként ezúttal is saját szerzemények és jazz-standardek egyaránt megszólalnak. Az est második felében egy másik formációt hallhatunk, amennyiben négy fúvós csatlakozik hozzájuk (valamennyien a diáktársaik), hogy bemutatassák, a komponált és az improvizált zene határvidékét bejáró szeptett-felállás milyen lehetőségeket tartogat a 21. század elején hét ifjú muzsikus számára.

Közreműködik: Oláh Krisztián (zongora), Schildkraut Vilmos (bőgő), Serei Dániel (dob) Bille Gergő (trombita, szárnykürt); Uher-Győrffy Bálint (szaxofonok); Ördög Krisztián (szaxofonok); Barbinek Gábor (harsona)
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

A Zeneakadémiára lehetőleg kinyomtatott utalvánnyal érkezz. Ha valamiért gondot okoz a nyomtatás, ne ess kétségbe, ilyen esetben okostelefonon is be tudod mutatni a megvásárolt jegyet.
  Cím
1061, Liszt Ferenc tér 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?