Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
HÄNDEL HÁROMSZOR - KONCERT ÉS BESZÉLGETÉS
Liszt Ferenc Zeneakadémia - Solti Terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A német területeken oly népszerű Gesprächskonzert, vagyis „beszélgetős koncert” hagyományát eleveníti fel Vashegyi György, a hazai régizenejáték egyik legjelentősebb alakja, amikor beavatja a nagyközönséget abba a munkába, amelyet a 2014–2015-ös tanév folyamán a zeneakadémistákkal folytatott.

Számos Händel-oratórium magyarországi ősbemutatója fűződik Vashegyi nevéhez, akinél kevesen ismerik jobban hazánkban a hallei mester műveit, egyedülálló lehetőséget kaptak tehát az ifjú muzsikusok, hogy hónapokon át dolgozhatnak három jelentős Händel-oratóriumon. A viszonylag korai Brockes-passió mellett a Milton-szövegre írott, 1740-es L’Allegro, il Penseroso ed il Moderato és a kései, 1750-ben bemutatott, erőteljesen operai jellegű Theodora részleteit hallhatjuk majd a koncerten. Mi több, rengeteg mindent meg is tudhatunk róluk.

Műsor: Händel: Brockes-passió (részletek)
L’Allegro, il Penseroso ed il Moderato (részletek) Theodora (részletek) A Zeneakadémia Szimfonikus Zenekara és Kórusa Vezényel és a műveket bemutatja: Vashegyi György
  Stáblista
Karmester 
Vashegyi György 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

A Zeneakadémiára lehetőleg kinyomtatott utalvánnyal érkezz. Ha valamiért gondot okoz a nyomtatás, ne ess kétségbe, ilyen esetben okostelefonon is be tudod mutatni a megvásárolt jegyet.
  Cím
1061, Liszt Ferenc tér 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?