Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
THE IMPOSSIBLE GENTLEMEN - JAZZ ITT!
Liszt Ferenc Zeneakadémia - Solti Terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
„Négyes házasság, amely a mennyben köttetett.” Ekként aposztrofálta a Jazz Breakfast nevű angol internetes jazz-portál napjaink egyik legizgalmasabb jazz-kvartettjének létrejöttét.

Az Atlanti-óceánon és generációkon átnyúló felállás valóban lenyűgöző: Steve Rodby, egy élő amerikai legenda játszik bőgőn (harminc évig volt Pat Metheny együttesének tagja), a kevésbé ismert, de nem kevésbé foglalkoztatott és elismert amerikai muzsikus, Adam Nussbaum dobol (a Gil Evans Orchestra ritmusszekciójának egykori tartóoszlopa), a rövidesen a 21. század egyik legnagyobb brit jazz-zongoristájává avanzsáló ifjú titán, a klasszikus zenében is otthonosan mozgó Gwilym Simcock zongorázik, gitáron pedig a szigetország legzseniálisabb jazzelőadója, Mike Walker játszik. Zenéjükben sokféle hatás egyesül Keith Jarrett-től Pat Methenyn át John Scofieldig és persze a nagy klasszikusokig, 2015-ben fog megjelenni harmadik nagylemezük, s miként a fentiekből sejthető, koncertjeiken nem ritka, hogy a színpadon felszabaduló energiák robbanás közeli állapotba jutnak.

Közreműködik: Gwilym Simcock (zogora), Mike Walker (gitár) Steve Rodby (basszusgitár), Adam Nussbaum (dob)
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

A Zeneakadémiára lehetőleg kinyomtatott utalvánnyal érkezz. Ha valamiért gondot okoz a nyomtatás, ne ess kétségbe, ilyen esetben okostelefonon is be tudod mutatni a megvásárolt jegyet.
  Cím
1061, Liszt Ferenc tér 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?