Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
GYENISZ MACUJEV ÉS A BÉCS BERLIN KAMARAZENEKAR
Liszt Ferenc Zeneakadémia - Nagyterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A nagy múltú orosz zongorista iskola sokat foglalkoztatott és a magyar közönség által is már annyiszor ünnepelt, mértékadó kritikák szerint Gilelsz, Richter és Horowitz hagyományát folytató virtuóz, Gyenisz Macujev lép a Zeneakadémia pódiumára, hogy egy különleges, eredetileg trombitaversenynek készült Sosztakovics-műben nyűgözzön le újra bennünket.

A negyven esztendős művész egy szibériai városból indult, hogy 1998-ban, a négyévente megrendezett, ezért is az egyik legrangosabbnak tartott moszkvai Nemzetközi Csajkovszkij Versenyen győzedelmeskedve hódítsa meg a világ legjelentősebb koncerthelyszíneit. Az út állomásain ma már visszatérő vendégnek számít, legyen szó a New York-i Carnegie Hallról, az amszterdami Concertgebouw-ról vagy a bécsi Musikvereinról. Ezúttal különleges kvalitású és összeállítású, a világ két legpatinásabb, mondhatni legjobb zenekarának, a Bécsi Filharmonikusok és a Berlini Filharmonikusok zenészeiből alakult együttessel hallhatjuk őt, a zeneirodalom két legismertebb vonószenekari szerenádjával keretezett gyönyörű és izgalmas műsorban. Sosztakovics sziporkázó versenyművében a Berlini Filharmonikusok szólótrombitása, Tarkövi Gábor lesz partnere.

Műsor: Mozart: G-dúr szerenád (K. 525, „Egy kis éji zene”)
Sosztakovics: I. (c-moll) zongoraverseny, op. 35
Csajkovszkij: C-dúr vonósszerenád, op. 136 Közreműködik: Gyenisz Macujev (zongora); Tarkövi Gábor (trombita), Bécs-Berlin Kamarazenekar
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

A Zeneakadémiára lehetőleg kinyomtatott utalvánnyal érkezz. Ha valamiért gondot okoz a nyomtatás, ne ess kétségbe, ilyen esetben okostelefonon is be tudod mutatni a megvásárolt jegyet.
  Cím
1061, Liszt Ferenc tér 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?