Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MISCHA MAISKY ÉS AZ ÚJ MAGYAR KAMARAZENEKAR
Liszt Ferenc Zeneakadémia - Nagyterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Mischa Maisky személyében napjaink egyik legjelentősebb gordonkaművészét üdvözölhetjük a Zeneakadémia nagytermében. A lett születésű művész az 1966-os Moszkvai Nemzetközi Csajkovszkij Versenyen vált közismertté, mindössze tizenhét esztendősen; 1971-ben Izraelbe emigrált, ma Brüsszelben él, fiatalon a legendás Msztyiszlav Rosztropovics fogadta tanítványául, és vette szárnyai alá.

Maisky azóta a világ szinte valamennyi nagy zenekarával és szólistájával fellépett, valamint rendszeresen koncertezett olyan hírességékkel, mint Martha Argerich, Radu Lupu, Gidon Kremer, Leonard Bernstein, Zubin Mehta, Vladimir Ashkenazy, Daniel Barenboim és Giuseppe Sinopoli. Ezen az estén az a kamarazenekar kíséri játékát, amely a majdnem három évtizeden át Tátrai Vilmos vezetésével működött Magyar Kamarazenekar hagyományának felelevenítésére és ápolására alakult 2011 októberében, a Bartók Vonósnégyes egykori tagja, az Állami Hangversenyzenekar és a Budapesti Vonósok egykori koncertmestere, Bánfalvi Béla vezetésével. A műsor a kamarazenekari repertoár legszebb darabjaiból összeállított válogatás, a méltán népszerű romantikus zeneszerző mozarti ideálokat követő, virtuóz Rokokó-variációival megkoronázva.

Közreműködik:
Mischa Maisky (cselló) Új Magyar Kamarazenekar (művészeti vezető: Bánfalvi Béla)
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

A Zeneakadémiára lehetőleg kinyomtatott utalvánnyal érkezz. Ha valamiért gondot okoz a nyomtatás, ne ess kétségbe, ilyen esetben okostelefonon is be tudod mutatni a megvásárolt jegyet.
  Cím
1061, Liszt Ferenc tér 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?