Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAZZY LIVE: KISS ATTILA BAND
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Kiss Attila Band repertoárja kifejezetten eklektikus, hiszen szerzeményeikben egyaránt felfedezhetjük a jazzes, soulos, groovos, funkos, valamint latinos stíluselemeket is.

Közreműködik: Kiss Attila - gitár
Zsemlye Sándor - szaxofon
Balogh Zoltán - zongora, billentyűs hangszerek
Vermes Gábor - basszusgitár
Tiba Sándor - dob Kiss Attila zenészkarrierje során kétszer is hosszú éveket töltött a jazz tengerentúli központjában, New Yorkban, ahol több neves mestertől is tanult, mint például Joe Cartertől, vagy Glenn Alexandertől. Hazatérését követően magyar zenésztársaival alapította meg saját formációját, a Kiss Attila Bandet, melynek repertoárja kifejezetten eklektikus, hiszen szerzeményeikben egyaránt felfedezhetjük a jazzes, soulos, groovos, funkos, valamint latinos stíluselemeket is. http://www.kissattilaband.com
"Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni, mert ülőhelyet csak így tudunk biztosítani! Tel: (+36 1) 216 7894."    
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?