Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ALESSANDRO TEDESCO QUARTET (I)
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Tedesco és társai kifinomult érzékenységgel kombinálják a legújabb hangzásokat és elektronikai lehetőségeket a jazz hagyományos elemeivel.

Közreműködik: Alessandro Tedesco - harsona
Giovanni Francesca - gitár
Dario Miranda - basszusgitár
Giampiero Franco - dob Alessandro Tedesco olasz harsonás Zurzolo Marco ill. Daniele Sepe rangos formációinak tagjaként, valamint kimagasló hazai és nemzetközi zenészekkel (Roscoe Mitchell, Marc Johnson, Gabriele Mirabassi, Rosario Giuliani, Pietro Tonolo, Joe Lovano, Stefano Di Battista, Paolo FRESU, Richard Galliano, Omar Sosa, Roberta Gambarini, Bob Mintzer) való együttműködése során szerezte meg széleskörű zenei tapasztalatait. Saját kvartettje – Giovanni Francesca gitárossal, Dario Miranda basszusgitárossal és Giampiero Franco dobossal – tavaly jelentette meg Harmozein című albumát, melyen Tedesco és társai kifinomult érzékenységgel kombinálják a legújabb hangzásokat és elektronikai lehetőségeket a jazz hagyományos elemeivel. Elektroakusztikus zenéjük expresszivitását energia és melódia, nyers prog-rock és zsigerekből jövő funk-dub kreatív, egyedi keveréke adja, melyhez a zenekarvezető és fiatal társainak fölényes játéktechnikája nyújt biztos alapokat. Repertoárjuk frissességéről a komponálás és a szabad improvizáció terén folytatott fáradhatatlan kulturális és zenei útkeresésük gondoskodik. www.alessandrotedesco.com 
www.giovannifrancesca.com 
www.dariomiranda.com "Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni, mert ülőhelyet csak így tudunk biztosítani! Tel: (+36 1) 216 7894."
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?