Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KELEMEN BARNABÁS ÉS JOSÉ GALLARDO
Liszt Ferenc Zeneakadémia - Nagyterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Kossuth-díjas Kelemen Barnabást aligha kell bemutatni: a hazai zenei élet egyik legismertebb fiatal hegedűse szólistaként és kamarazenészként egyaránt – szimbolikus értékű, hogy a harminchat esztendős muzsikus a magyar hegedűs színteret évtizedekig meghatározó Kovács Dénes egykori Guarneri hangszerén játszik.

Ezt a rangot parádés indulás után érte el: egyazon évben, 2001-ben világraszóló eredménnyel zárta a két legrangosabb külföldi nemzetközi hegedűversenyt Brüsszelben és Indianapolisban, utóbbi városban az első helyezés mellett hat különdíjat is kiérdemelt. Kivételes zeneiségének köszönhetően ujjai alatt úgy szólalnak meg a művek, mintha itt és most születnének, ráadásul Kelemen Barnabás „mindenevő”: a klasszikus alkotásokat – mint amilyen a koncerten is hallható, két legismertebb Beethoven-szonáta – ugyanolyan élvezettel és magával ragadóan adja elő, mint bármilyen más muzsikát, legyen az éppen klezmer, cigányzene, jazz vagy argentin tangó. Keresve sem találhatott volna jobb partnert, mint a Kaposvári Nemzetközi Kamarazenei Fesztiválról jól ismert José Gallardo, aki hozzá hasonlóan sokoldalú, „zenével átitatott”, bámulatos technikával felvértezett muzsikus, és akivel már számos más alkalommal részesítette feledhetetlen élményben a magyar közönséget.

Műsor: Beethoven: F-dúr hegedű–zongora szonáta, op. 24 („Tavaszi”)
Argentin tangók
Beethoven: A-dúr hegedű–zongora szonáta, op. 47 („Kreutzer”) Közreműködik: Kelemen Barnabás (hegedű), José Gallardo (zongora)
  Stáblista
Hegedűművész 
Kelemen Barnabás 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

A Zeneakadémiára lehetőleg kinyomtatott utalvánnyal érkezz. Ha valamiért gondot okoz a nyomtatás, ne ess kétségbe, ilyen esetben okostelefonon is be tudod mutatni a megvásárolt jegyet.
  Cím
1061, Liszt Ferenc tér 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?