Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KOBAJASI KENICSIRO ÉS A ZENEAKADÉMIA SZIMFONIKUS ZENEKARA
Liszt Ferenc Zeneakadémia - Nagyterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Zeneakadémia Szimfonikus Zenekara a 2014–2015-ös tanévben három jelentős projektben vesz részt. Ősszel Kocsis Zoltán vezényelte az együttest, áprilisban Vashegyi György dirigálásával Händel kései oratóriuma, a Theodora előadására vállalkoznak, a tanév végén pedig a legendás Kobajasi Kenicsiró áll a zenekar élére.

A válogatott zeneakadémistákból álló szimfonikus együttesben való részvételhez a diákoknak meghallgatásokon kell részt venniük és szerződést kötnek velük, mint ahogy a végzés után, a „nagybetűs életben” zajlik majd az életük, s aligha van hatásosabb módja a tanulásnak, mintha olyan izzó muzsikusok húzzák magukkal az ifjú művészeket, amilyen az idén hetvenöt éves, örökifjú Kobajasi. A koncert műsorán Csajkovszkij népszerű Vonósszerenádja szerepel (az a mű, amelynek varázslatos dallamai elfedik, hogy milyen komoly nehézségeket támaszt a szerző a muzsikusokkal szemben), valamint Beethoven VII. szimfóniája, amelyet Wagner „a tánc apoteózisának”, Glenn Gould pedig az „első diszkózenének” nevezett.

Műsor: Csajkovszkij: Vonósszerenád, op. 48
- szünet -
Beethoven: VII. (A-dúr) szimfónia, op. 92 A Zeneakadémia Szimfonikus Zenekara Vezényel: Kobajasi Kenicsiro
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

A Zeneakadémiára lehetőleg kinyomtatott utalvánnyal érkezz. Ha valamiért gondot okoz a nyomtatás, ne ess kétségbe, ilyen esetben okostelefonon is be tudod mutatni a megvásárolt jegyet.
  Cím
1061, Liszt Ferenc tér 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?