Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
HÄNDEL: THEODORA - VASHEGYI GYÖRGY ÉS A ZENEAKADÉMIA SZIMFONIKUS ZENEKARA
Liszt Ferenc Zeneakadémia - Nagyterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
„Számomra a Theodora Händel talán legnagyobb drámai súlyú kompozíciója: a barokk kor olyan opus magnuma, mely Purcell, Bach és Rameau legjelentősebb műveinek is egyenrangú társa: megtiszteltetés volt számunkra, hogy 2004 novemberében mi mutathattuk be Magyarországon.”

Ekként nyilatkozott néhány évvel ezelőtt a hazai historikus előadói gyakorlat egyik legjelentősebb alakja, Vashegyi György, akinek nem ez volt az első Händel-bemutatója itthon. Most nem kisebb feladatra vállalkozik, minthogy Händelnek a bemutató idején népszerűtlen, de saját maga szerint is az egyik legsikerültebb darabját hónapokig tartó próbafolyamat után zeneakadémistákkal adja elő. A nagyszabású kórustételekben és lenyűgözően dallamos áriákban bővelkedő kései mű (ez volt Händel utolsó előtti oratóriuma, 1750-ben mutatták be) bármely profi együttesnek is komoly kihívást jelent, a vállalkozás ténye tehát önmagában is figyelemreméltó.

Műsor: Händel: Theodora oratórium, HWV 68 A Zeneakadémia Szimfonikus Zenekara és Kórusa (karigazgató: Somos Csaba) Vezényel: Vashegyi György
  Stáblista
Karmester 
Vashegyi György 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

A Zeneakadémiára lehetőleg kinyomtatott utalvánnyal érkezz. Ha valamiért gondot okoz a nyomtatás, ne ess kétségbe, ilyen esetben okostelefonon is be tudod mutatni a megvásárolt jegyet.
  Cím
1061, Liszt Ferenc tér 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?