Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TRÁGÁRKOCSMA
Fészek Színház - Fészek Színház - JEMOL

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
2014. DECEMBER 31. ESTE 7 ÓRA Fészek Színház - Tükörterem szilveszteri komédia! (egy felvonás, kb. 110 perc)

Szilveszteri komédia a Fészek Színházban? Igen! Elengedhetetlen kellékek: egy csodálatos vacsora, korlátlan italfogyasztás, trágár szövegek, humor, izgalom, zene, pezsgő! A legviccesebb fészkes előadás az év utolsó napján! Kihagyhatatlan!

Asszongyahogy... Van egy kocsma a Nyóckerben, ahol a legparasztabb magyarfélék gyűltek össze, hogy vendégül lássák a normálmagyarokat. A hangulat emelkedett, a szóhasználat trágár, a kiszolgálás erősen hagy kivetnivalót maga után, s mindig történik valami. Talán ezért jár oda sok-sok színházszerető, mert élvezetes röhögni emezeken, izgulni amazokért, s közben jólesik elfogyasztani egy jóféle vacsorát, inni hozzá, mint a gödény, s a végén megmenekülni a sokadalomból.

Mert Szilveszter estéjén ebben a kocsmában a pesti mádám fogad, az alpári főpincér és mucsaji kollégái szolgálnak fel, a szókimondó vécésnéni is megjelenik néha, és történik... egy eset! Fröcsög a vér, mindenki gyanús, a maffia, az újgazdag elit, és a politika is felfedi kilétét, majd jön a hepiend. S közben szól a zene, táncol és énekel minden tapló házigazda, illatozik a finom étek, folyik a korlátlanul felszolgált ital, s mindenki boldogan fut eztán neki a szilveszteri éjszakának.

(Figyelem! Az előadásban valóban trágár szöveg hallható, amit csak néha-néha szakít meg az értelem. De az is minek?)

Asztalfoglalás és jegyrendelés, meg minden fontos információ: www.feszekszinhaz.hu

 

Szereplők: Andai Kati, Barabás Tamás, Cziczó Attila, Gallai Dávid, Harsay Gábor, Jendrics Anikó, Jendrics József, Magyar József, Miklós Máté, Miklós Zsófia, Molnár Hajnalka, Pánczél Eszter, Tyroler Cintia.

Írta és rendezte: Cziczó Attila

 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Fészek Színházban elég, ha az utalványt bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?