Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

HÁROM AKUSZTIKUS KONCERTJE
Mozsár Kávézó

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.7 / 10) - 1039 értékelés alapján
  Leírás
A Három koncertjét azoknak ajánljuk, akik szeretik az akusztikus zenét, akik a dallamok mellett a szövegre is figyelnek és szeretnek nevetni.

A Három többnyire saját számokat játszik. Saját számaik leginkább saját számaikra hasonlítanak, és a dalaikban helyenként fellelhetők sajátos vonások. A dalokat többnyire lányok ihlették, bár akad olyan is, amit John Maynard Keynes, de az nem szerelmes dal. A koncertjük végére még az is tudományos bizonyítást nyer, hogy Britney Spears magyar népzenei motívumokra építette táncdal-énekesi karrierjét… A Három koncertjét azoknak ajánljuk, akik szeretik az akusztikus zenét, akik a dallamok mellett a szövegre is figyelnek és szeretnek nevetni.

Cím: 1065 Budapest, Mozsár utca 2.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyed mobilon vagy kinyomtatva is bemutathatod!
  Cím
  Hogy tetszett?