Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
GRANDPIERRE ATTILA-MIÉRT FONTOS TUDNUNK, HOGY A VILÁGEGYETEN ÉL?
ÁVF Auditórium - Villányi úti Konferenciaközpont

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Ötéves korában kijelentette, hogy csillagász lesz, hétévesen elhatározta, hogy énekelni fog, végül mindkettőt megvalósította. Grandpierre Attila a természettudományok doktora, a fizikai tudományok kandidátusa, az MTA Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont tudományos főmunkatársa, neve a legtöbbek számára mégis a Vágtázó Halottkémek vagy a Vágtázó Csodaszarvas zenekarokból lehet ismerős.

 Zenei és tudományos munkássága szorosan összefügg, hiszen mindkét területen az élettel, az élő világegyetemmel foglalkozik.  Író, költő, a Magyar Írószövetség tagja. A közös pontja az érdeklődési területeinek a szellemiség, amelynek a lényege az, hogy a Világegyetem él. Rendkívül időszerű most ez a kérdés, hiszen 400 éve élünk a fizika egyeduralma alatt, aminek sokat köszönhetünk, csodálatos mélységekig jutott el. De nem maradhat örökké az anyag tudományáé a vezető szerep. A következő lépés a biológia lesz. És ez még fontosabb a számunkra, mert bármilyen fontos testünk anyaga, de nem tudunk mit kezdeni vele, ha nem élünk. Az élet a tudomány és egyben a társadalom központjába kerül, az anyagi javak termelésének robbanásszerű növekedése után megindul az élet javainak, az élet minőségének rohamos fejlődése. Ez alapvető átértékeléssel jár együtt. Egy új szellemiség kora jön el: az anyagközpontúság helyett az életközpontúság kora. A mostaninál sokkal kiegyensúlyozottabb szemlélet következik, amelyben az életé lesz a meghatározó szerep.  
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?