Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
DR. CSERNUS IMRE-NINCS MÁS ÚT CSAK ELŐRE!
ÁVF Auditórium - Villányi úti Konferenciaközpont

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Villányi Úti Esték szorzatban évek óta hazánk legnevesebb előadói tartanak előadásokat a Móricz Zsigmond mellett a Villányi úton.

A megtekinthető előadók  listája rendkívül reprezentatív. Müller Pétertől, Szendi Gáboron ár Paulinyi Tamásig a szakma leismertebb neveivel találkozhatnak a sorozatokon a jegyvásárlók. A cél önmagunk és a minket körülvevő világ alaposabb megismerése, olyan előadásokon keresztül melyeket pszichológusok, kutatók, csillagászok tartanak az érdeklődőknek.  A jegyeket külön-külön, előadásokként is megvásárolhatja az érdeklődő de akár bérletes formában is megteheti. Így biztosan megtekintheti az előadásokat illetve karácsonyi ajándéknak is tökéletes választás lehet az ismerősök, rokonok számára.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?