Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

ADY GONDOLATVILÁGA - A NŐI ÉS FÉRFI PRINCÍPIUM. DR KÍGYÓS ÉVA PSZICHOLÓGUS ELŐADÁSA
Fészek Művészklub - Fészek Művészklub Kellér-szalon

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.3 / 10) - 5821 értékelés alapján
  Leírás
Dr. Kígyós Éva pszichológus vetítéssel egybekötött előadása

Házigazda: HALMY GYÖRGY rendező
Közreműködnek: a Medve Színpad tagjai Ady verseiben megszólal az indulattól feszülő, tettekre sarkalló, a problémát megoldani akaró férfi, más verseiben viszont finom, nőies átéléssel, árnyalással mondja el gondolatait. Ennyire markánsan el lehet különíteni a két nem észlelési, gondolkodási, cselekvési jellemzőit? Az emberiség írott történetében mindig más princípiumok hordozója volt a két nem, de mintegy ötven éve a tudomány is feltárta a különbség agyműködés által determinált okait. Hogyan tudott Ady hol férfiésszel, hol női lélekkel megszólalni? Erre keresünk lehetséges válaszokat.
  Stáblista
Házigazda 
Halmy György 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

A Fészek Művészklubban csak nyomtatott jeggyel tudnak beengedni az előadásra.
  Cím
  Hogy tetszett?