Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SZILVESZTERI OPERETT-GÁLA
Pesti Vigadó - Pesti Vigadó

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Töltse velünk az év utolsó estéjét és köszöntsük együtt az új évet egy Operett-gála keretében!

A műsorban a legszebb opera, operett áriákat és duetteket, a legkedveltebb zeneszerzők legismertebb melódiáit nemzetközi és hazai koncertszínpadok elismert és közkedvelt magyar szólistái szólaltatják meg, szimfonikus zenekari kísérettel és balettkar közreműködésével a Vigadó Dísztermében. Többek között hallhatóak lesznek dalok Strauss: Denevér című művéből, az ifj. Johann Strauss, és Monti szerzeményeiből, de természetesen Lehár Ferenc és Kálmán Imre legismertebb dallamai sem maradhatnak ki az estéből. Legyen részese egy feledhetetlen élménynek és ünnepeljen Szilveszterkor a Vigadóban!
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?