Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SZULÁK ANDREA KONCERT
Pesti Vigadó

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Szulák Andrea és a Győri Filharmonikus Zenekar közös koncertje a Vigadóban! Világsikerek ünnepi hangulatban!

Szulák Andrea EMeRTon díjas énekes, színész. Nevét és hangját egy ország ismeri. Együttműködése a Győri Filharmonikus Zenekarral tavaly kezdődött, és az első találkozóból, rögtön országos turné született.  A közös munka idei, utolsó állomásához érkezik a Vigadóba december 28-án. Szulák Andrea gazdag és izgalmas évét egy igazán minőségi és exkluzív fellépéssel zárja tehát, méghozzá ünnepi hangulatban. Életének meghatározó állomásaihoz kötődő, számára fontos dalokat, be nem teljesült, vagy éppen valóra vált álmait öltöztette nagyzenekari hangszerelésbe, melyek között kedvenc szerepeiből éppúgy ízelítőt ad majd, mint francia sanzonokból, de pop-zenei különlegességekre is számítani lehet. Mindez persze az évszaknak és az ünnepnek megfelelő köntösbe bújtatva. A világsikerek nagyzenekari kísérettel, Szulák Andrea és a Győri Filharmonikusok előadásában, a tél egyik legvarázslatosabb koncertje lesz a város szívében, a Vigadóban. Vezényel: Silló István
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?