Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KARÁCSONYI KONCERT TÓTH VERÁVAL
Pesti Vigadó - Pesti Vigadó

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Felejthetetlen ünnepi koncertélmény karácsony második napján Fischl Mónikával, Tóth Verával, Vadász Dániellel, a Magyar Virtuózok Kamarazenekarral és az MR Gyermekkórussal. Vezényel: Makláry László

Felejthetetlen koncertélményt kínál a nemrégiben felújított Vigadó december 27-én. Varázslatos este a leghíresebb karácsonyi melódiákkal több féle zenei stílusból, ünnepi hangulatba öltöztetve, a fellépők között olyan nevekkel, mint Fischl Mónika, Tóth Vera és Vadász Dániel.A Magyar Rádió Gyermekkórusa és a Magyar Virtuózok segítségével. Az ünnep leghangulatosabb koncertje, december 27-én a város szívében, a Vigadóban. Ünnepeljen velünk!
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?