Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KARÁCSONYI KONCERT RADICS GIGIVEL
Pesti Vigadó - Pesti Vigadó

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Felejthetetlen ünnepi koncertélmény karácsony második napján Fischl Mónikával, Tóth Verával, Vadász Dániellel, a Magyar Virtuózok Kamarazenekarral és az MR Gyermekkórussal.

Felejthetetlen koncertélményt kínál a nemrégiben felújított Vigadó december 26-án. Varázslatos este a leghíresebb karácsonyi melódiákkal több féle zenei stílusból, ünnepi hangulatba öltöztetve, a fellépők között olyan nevekkel, mint Fischl Mónika, Radics Gigi és Vadász Dániel. Az operett és opera műfajának jeles képviselői mellett a Megasztárban feltűnt, kimagaslóan tehetséges fiatal énekesnő is bemutatkozik a Vigadó közönségének a számára legkedvesebb slágerekkel. A Magyar Rádió Gyermekkórusa és a Magyar Virtuózok segítségével, Mendelssohn, Kodály vagy Rachmanyinov művei mellett felcsendül az elmaradhatatlan White Christmas, az Ave Maria vagy a Happy day és megannyi klasszikus dal. Vezényel: Makláry László Az ünnep leghangulatosabb koncertje, karácsony második napján, december 26-án a város szívében, a Vigadóban. Ünnepeljen velünk!
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?