Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SZŰCS GABI: TŰSARKÚ LÉPTEIM – LEMEZBEMUTATÓ KONCERT
Átrium Film-Színház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.6 / 10) - 83 értékelés alapján
  Leírás
Szűcs Gabi saját útja: Új lemez, egyedi hangzás Tűsarokkal a swingből a retróba

Szűcs Gabi, a legendás Cotton Club Singers egyik alapítója látványos zenei metamorfózison esett át: a swingen keresztül eljutott a popig, s a zenei stílusváltás közben sikerült kialakítania egy egészen egyedi hangzásvilágot. Most megjelenő, első magyar nyelvű lemeze (Tűsarkú lépteim) olyan zenei világot és koncepciót mutat be, amely a hazai zenei palettán újszerű hangot képvisel: újra felfedezi az ’50-es, ’60-as évek csodás „retrós” zenei világát. Keveredik benne az amerikai soul és a rock’n roll, az olasz és francia dallamok napsütötte életérzése. Táncolható, néha andalító, dallamos világ, korszerű hangzásba öltöztetve, ami jellegzetes színpadi világgal egészül ki. A dalok felidézik a római utcák robogókkal teli lüktető forgatagát, a „dolce vitát”, az élet szeretetét. A"Tűsarkú lépteim" című CD dalai "hol élesebben, hol lágyabban koppannak” a hallgató szívében, a dalokon keresztül minden nő magára ismerhet a lemez hallgatása közben. Szűcs Gabi így nyilatkozott a Nők Lapja télnek az új lemezről: "Jó kis retrós lemez készült, ami inkább vagány csajos, mint érzelgős. Azt szeretném, ha egy régi, olasz vagy francia film jutna eszébe annak, aki a Tűsarkú lépteimet hallgatja. […]  Olyan, mint egy film tíz pici történettel.. Történetek, amelyek belőlem inspirálódnak,de bárkié lehetnek. Nem akartunk az emberek arcába nagy igazságokat nyomni. A munkacíme Dolce Vita volt, ez elárulja a hangulatát!" A lemez egyedi megjelenéssel fog kikerülni a piacra: a 2014. november 19-én megjelenő Nők Lapja Évszakok c. negyedéves magazin mellékleteként! Az album budapesti bemutatója 2015. január 10-én 20.00 órakor lesz az Átrium Film-Színházban, melyet egy országos turné követ a tavasz folyamán a vidék nagyvárosaiban. Folyamatos információ: www.szucsgabi.hu, és www.facebook.com/SzucsGabiOfficial
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!