Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
Már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! A Mastercard Priceless Specials támogatásával a szokásos éjfél helyett már 21:00-tól vehetsz nálunk jegyeket féláron. Próbáld ki most!

SZŰCS GABI: TŰSARKÚ LÉPTEIM – LEMEZBEMUTATÓ KONCERT
Átrium Film-Színház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.6 / 10) - 83 értékelés alapján
  Leírás
Szűcs Gabi saját útja: Új lemez, egyedi hangzás Tűsarokkal a swingből a retróba

Szűcs Gabi, a legendás Cotton Club Singers egyik alapítója látványos zenei metamorfózison esett át: a swingen keresztül eljutott a popig, s a zenei stílusváltás közben sikerült kialakítania egy egészen egyedi hangzásvilágot. Most megjelenő, első magyar nyelvű lemeze (Tűsarkú lépteim) olyan zenei világot és koncepciót mutat be, amely a hazai zenei palettán újszerű hangot képvisel: újra felfedezi az ’50-es, ’60-as évek csodás „retrós” zenei világát. Keveredik benne az amerikai soul és a rock’n roll, az olasz és francia dallamok napsütötte életérzése. Táncolható, néha andalító, dallamos világ, korszerű hangzásba öltöztetve, ami jellegzetes színpadi világgal egészül ki. A dalok felidézik a római utcák robogókkal teli lüktető forgatagát, a „dolce vitát”, az élet szeretetét. A"Tűsarkú lépteim" című CD dalai "hol élesebben, hol lágyabban koppannak” a hallgató szívében, a dalokon keresztül minden nő magára ismerhet a lemez hallgatása közben. Szűcs Gabi így nyilatkozott a Nők Lapja télnek az új lemezről: "Jó kis retrós lemez készült, ami inkább vagány csajos, mint érzelgős. Azt szeretném, ha egy régi, olasz vagy francia film jutna eszébe annak, aki a Tűsarkú lépteimet hallgatja. […]  Olyan, mint egy film tíz pici történettel.. Történetek, amelyek belőlem inspirálódnak,de bárkié lehetnek. Nem akartunk az emberek arcába nagy igazságokat nyomni. A munkacíme Dolce Vita volt, ez elárulja a hangulatát!" A lemez egyedi megjelenéssel fog kikerülni a piacra: a 2014. november 19-én megjelenő Nők Lapja Évszakok c. negyedéves magazin mellékleteként! Az album budapesti bemutatója 2015. január 10-én 20.00 órakor lesz az Átrium Film-Színházban, melyet egy országos turné követ a tavasz folyamán a vidék nagyvárosaiban. Folyamatos információ: www.szucsgabi.hu, és www.facebook.com/SzucsGabiOfficial
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron.

Ha nem szeretnéd, vagy nem tudod kinyomtatni a jegyed, az Átrium Film-Színházban elég, ha okostelefonon bemutatod, vagy bemondod a jegyvásárlásnál használt nevet és e-mail címet.
  Cím
  Hogy tetszett?