Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KISUNOKÁM ROPPANT CUKI! - MESEVERS ÖSSZEÁLLÍTÁS
Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ - Köszi színház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Varró Dániel - Bednai Natália „Mesevers” összeállítás gyermekeknek és szüleiknek, nagyszüleiknek egy részben.

Varró Dániel rímekbe szedett gondolatai úgy csusszannak a gyerekek és felnőttek fejébe, hogy észre sem veszik, tanulni sem kell. Ebben az előadásban Apa és Anya féltő tekintetétől követve kísérhetünk végig három kis életet az óvodás kortól, át az iskolán, a szerelmen keresztül egészen a házasságig, majd az ő kisbabájuk megszületéséig. A versek mellett elhangzanak ovis dalok, és iskolás énekek is. A gyerekek velünk együtt élik át tulajdonképpen saját életüket, majd néznek önnön jövőjükbe. Ez a „mesevers” egyedülálló a magyar színpadokon, ezért különleges élményt jelent a közönség számára.
  Stáblista
Lány 
Cseh Adrienn 
Lány 
Szuromi Bernadett 
Fiú  
Kósa Dénes 
Nagymama 
Kis Dóra 
Nagypapa 
Zsiga László 
Rendező 
Bednai Natália 
Összeállította 
Bednai Natália 
Összeállította 
Szuromi Bernadett 
Író 
Varró Dániel 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?