Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
PÁRIZS HÍDJAI
Turay Ida Színház - Csepeli Munkásotthon Rendezvényterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.7 / 10) - 913 értékelés alapján
  Leírás
Rusz Milán: Párizs hídjai Zenés monodráma

Az előadás Edith Piaf életrajzi regényeiből készült (Életem, Nem bánok semmit sem…). A tíz legismertebb slágere hangzik el az előadásban, tangóharmonika kísérettel. Bár már több mint fél évszázada annak, hogy Edith Piaf eltávozott, hogy az égi színpadon léphessen fel, máig ő a legismertebb képviselője a sanzon műfajának. Tavaly, halálának ötvenedik évfordulóján emléklemezzel és két musicallel elevenítették fel életművét hazájában, de a magyar színházakban is szép számmal találunk olyan előadásokat, amelyekben a Veréb (a francia argóban a Piaf verebet jelent) öröksége előtt tisztelegnek. Intim hangulat, bájos puritánság és szívhez szóló őszinteség járja át az egy órás előadás minden pillanatát. Bár csak két előadó, a tangóharmonikás Rusz Milán és az énekesnőt alakító Varga Klári szerepel, a kiváló zenés próza már az első percben ellentmondást nem tűrően megragadja a nézők figyelmét és az utolsó pillanatig nem engedi el.  
  Stáblista
Edith Piaf 
Varga Klári 
Zene 
Rusz Márk Milán 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha nem szeretnéd, vagy nem tudod kinyomtatni a jegyed, a Turay Ida Színházban a mobiltelefonodon is bemutathatod a jegyed.
  Cím
  Hogy tetszett?