Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KARÁCSONYI KONCERT
Hangvilla Multifunkcionális Közösségi Tér - Hangvilla Multifunkc. Közösségi Tér

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
KARÁCSONYI KONCERT 2014 Veszprém Város Vegyeskara Műfaj: komolyzene

Veszprém polgárainak 1980 óta zenés, ünnepi találkozója a Karácsonyi Koncert. A Veszprém Város Ének-és Zenekara által alapított hagyomány három és fél évtizede töretlen szeretetnek és népszerűségnek örvend. A karácsonyi ünnepkör muzsikája kimeríthetetlen kincses-zsák, amelyből minden évben új színekre hangokra, hangulatokra találunk. Idén ismét két este hallhatják Veszprém Város Vegyeskara és a Mendelssohn Kamarazenekar közös hangversenyét a Hangvilla hangversenytermében. Legyenek velünk s 35. Karácsonyi Koncerten is! Műsor: „Elindult Mária” – muzsika a Megváltó Édesanyjáról, Mozart: Ünnepi Vesperás /KV 339/ VESZPRÉM VÁROS VEGYESKARA (karnagy Erdélyi Ágnes) és a MENDELSSOHN KAMARAZENEKAR (művészeti vezető: Kováts Péter) hangversenye Vezényel: Erdélyi Dániel
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?