Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAN GARBAREK ÉS A HILLIARD ENSEMBLE
Szent István Bazilika

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.3 / 10) - 4 értékelés alapján
  Leírás
20 évvel ezelőtt történt, hogy a legendás norvég jazz szaxofonjátékos, Jan Garbarek közös koncertet adott a négy gyönyörű szólóhangon megszólaló Hilliard Ensemble gregorian kvartettel. A kultúrák találkozásából megszületett művek, sokak véleménye szerint a valaha hallott legszebb akusztikus hangzással örvendeztették meg a zenekedvelőket.

Első közös albumuk, az Officium frenetikus sikerrel jelent meg 1994-ben, azóta több, mint másfélmillió példányt adtak el belőle. További két albumuk a Mnemosyne és az Officium Novum szintén nagy sikereket ért el. Teltházas koncerteket adtak Európa legnagyobb katedrálisaiban, és más különleges hangzású termeiben. A 40 éve alapított Hilliard Ensemble tagjai elérkezettnek látják az időt, hogy visszavonuljanak a koncertezéstől. Utolsó koncertkörútjuk budapesti állomásán utoljára csendül fel együtt a négy szóló hang és a csodálatos szaxofon együttese. A különleges és megismételhetetlen alkalom helyszínéül az egyedülálló akusztikájú Szent István Bazilika szolgál. Koncertjükön a három közös album legkedvesebb darabjait hallgathatod meg, utoljára élő előadásban.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?