Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KORPÁS ÉVA KONCERT KICSIKNEK
Marczibányi Téri Művelődési Központ - Kamara

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Korpás Éva, a felvidéki énekesnő gyönyörű dalai gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt megsimogatják a lelkét. Finoman elegyíti a komolyzene, a népzene és a világzene stílusjegyeit, melynek köszönhetően különleges, játékos és mégis komoly hangzásvilág jön létre.

Közreműködik: Madarász András (gitár, zongora, koboz) Ültetett nézőtér és hangosítás nélküli, közvetlen hangvételű örömmuzsikálásra invitáljuk a legkisebbeket és szüleiket egy kicsi, barátságos zeneszobába. Ebben a szeretetteljes légkörben ismerkedhetnek meg sok akusztikus hangszerrel és találkozhatnak – talán először – a zene csodálatos világával. A koncert után kreatív kézműves foglalkozás várja a kicsiket, ahol szüleikkel együtt alkothatnak. Korpás Éva 2013-ban „A legjobb énekes” népművészet kategóriában, „Az év dala” kategóriában, valamint a Ritka Magyar Folkband tagjaként kapta meg a Harmónia-díjat, amelyet szlovákiai magyar zenészeknek ítélnek oda.
Önálló gyereklemezei: Csalogató (2007) és Szól a kakas, szól (2011)
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Marcziban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
1022, Marczibányi tér 5/a Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?