Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
GADÓ GÁBOR - SANCTUS
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A spiritualitás jelenléte a jazz műfajában nem szokatlan, de semmiféleképpen nem evidens, Gadó Gábor zenéjének ugyanakkor egyik meghatározó vonása.

Az Európa-szerte elismert gitáros-zeneszerzőt mindig inspirálta a szakralitás, a szentség jelenléte a világban. Gadó ezt a belülről fakadó, mélyen megélt, szavakkal aligha kifejezhető spiritualitást képes átvinni zenéjébe, s megjeleníteni a határozottan kidolgozott struktúrák és az improvizációk harmonikus egyensúlyában. Az Opus Jazz Club idei utolsó koncertjének műsorát közel négy évtizedes munkásságának azokból a darabjaiból állította össze, melyekre a fentiek különösen jellemzőek. Az erre az alkalomra válogatott zenésztársak révén két fúvós hangszer és az ének megjelenése teremtik meg a feszültséget a gitár és a ritmusszekció árnyalt kifejezésmódja között. Közreműködik: Gadó Gábor - gitár
Dresch Mihály - szaxofon
Mózes Tamara - ének
Rácz Ottó - oboa
Horváth Balázs - nagybőgő
Csízi László - dob
"Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni, mert ülőhelyet csak így tudunk biztosítani! Tel: (+36 1) 216 7894."
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?