Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TESTSZOBRÁSZOK: ZÉRÓ BALETT
Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház - Jurányi Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Zéró Balett: TESTSZOBRÁSZOK (Tótágas jellemrajzok)

„Semmi sem olyan hétköznapi, mint a vágy, hogy különlegesek legyünk.” Shakespeare Mindig visszateszed az üres joghurtos, tejes dobozt a hűtőbe?
Szereted kanállal ütögetni az arcodat, megszagolni az emberek haját?
Tudsz köröket rajzolni a kis-lábujjaiddal? Szeretsz fejjel lefelé lógva magánhangzók nélkül írni?
Ha az egyik kezed vizes lesz, bevizezed a másikat is?
Netán zokniban és kesztyűben alszol?
Furcsa vagy, mint mindenki más? A Zéró Balett új darabjának témája a hétköznapi másság. Azokból az olykor vicces, olykor nevetséges, olykor szánalmas különcségekből építkezik, amelyek egyedi ízt, illatot kölcsönöznek az embernek, amelyek egyszerre teszik őt mindenki mástól különbözővé, és ugyanakkor szeretni valóan emberivé. A „TESTSZOBRÁSZOK” egy önéletrajzi ihletésű darab, amelyben a táncosok önmagukat játsszák. Szó esik benne örömeikről, bánatukról, hogy mit szeretnének megvalósítani, vagy maguk mögött hagyni, miről álmodnak, mitől félnek, mit szégyellnek, mit nem tennének meg újra, mit ismételnének meg tiszta szívből, mit jelent számukra a siker, vagy épp a kudarc. Koreográfia: Berger Gyula és a társulat
Zeneszerző: Szabó Attila
Kosztümtervező: Bodnár Enikő Szereplők (táncművészek): Grégory Chevalier, Sarlós Flóra Eszter, Somlai Anna, Varga Boglárka Rendező: Berger Gyula
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?