Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
NYÁRI KÁROLY - KARÁCSONYI KONCERT
Corinthia Hotel Budapest - Royal Grand Bálterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.7 / 10) - 1231 értékelés alapján
  Leírás
Nyári Károly az ország legismertebb zongoristája megannyi teltházas koncertje után immár második alkalommal teszi varázslatossá decemberünket a város egyik legpompásabb helyszínén a Corinthia Hotel Budapest impozáns Royal Grand Báltermében.

A nagyszabású ünnepi koncerten a virtuóz jazz-zongorista különleges koncertjének lehet szem és fültanúja a nagyérdemű egy elsöprő zenei élmény keretei között a Magyar Virtuózok Kamarazenekar közreműködésével. A rendhagyó esten a művész műfaji határokat átlépve játszik a klasszikusokkal, miközben jazz, pop és a latin zenei stílusokból merít. A különleges zenei utazás alkalmával - mint eddig is - a zongora és az ének kapja a főszerepet és természetesen felcsendülnek a legszebb és legmeghittebb karácsonyi dalok, mint a White Christmas, Jingle Bells, Silent Night a szeretet ünnepén. A hagyományoknak megfelelően megszólalnak az előadó és a legendák slágerei is az igényes zenét kedvelő közönség legnagyobb örömére.  
ÜNNEPELJE A KARÁCSONYT CSALÁDJÁVAL ÉS BARÁTAIVAL KÖZÖSEN, NYÁRI KÁROLY FELEJTHETETLEN KONCERTJÉVEL!   A KONCERTET KÖVETŐEN LEHETŐSÉGET BIZTOSÍTUNK A HELYSZÍNEN MEGRENDEZÉSRE KERÜLŐ SVÉDASZTALOS FOGADÁSON VALÓ RÉSZVÉTELRE ITALFOGYASZTÁSSAL EGYÜTT, VACSORAJEGY VÁSÁRLÁSA ESETÉN. A vacsorajegy önmagában a koncertre való belépésre nem jogosít!     TOVÁBBI INFORMÁCIÓK: www.nyarikaroly.hu
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1073, Erzsébet krt. 43-49 Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?