1 Válassz előadást

2 Válassz jegyeket

3 Add meg az adataid

4 Fizess online
 Töltjük rögvest!
ELEFÁNI PAPÍRSZÍNHÁZ: HÓVARÁZS
MU Színház - Kávézó
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga:
8.4 / 10
640 értékelésből
Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a   Főoldalon!
Elefáni Papírszínház: Hóvarázs 3-6 éves korig ajánljuk

Gombóc, gombóc, hógombóc…
Három hóember levelet kap a Tél királyától. Nagyon örülnek, mert látogatóba jön hozzájuk a havak ura, hogy egy különleges kisfiú udvarába válassza ki egyikőjüket. A hóemberek azonnal versenyezni kezdenek, hiszen a különleges kisfiúnak csakis különleges hóember állhat az udvarában. A versenyt megzavarja egy ijesztő hang, a csokitorták eltűnnek, s nem marad hát más választásuk, meg kell találniuk a tettest.
Hogy ki a tettes? Hogyan kerülnek fogságba a hóemberek és ki mehet a kisfiú udvarába? – az előadáson kiderül.
  Mi a papírszínház? A 18-19. században a színházba járó emberek igényelték, hogy otthonukban, egy miniatűr világban, kicsi papírfigurákat mozgatva, újraéljék színházi élményeiket. Saját örömükre és időtöltésükre készült a kis színház, amely több volt holmi játékdarabnál.
E színház izgalmas sajátossága, hogy akár egyetlen egy ember képes vele eljátszani egy drámát, elmesélni egy mesét a saját hangján, a díszletek és a dróton mozgatható bábuk segítségével.
Egy problémamegoldó mesét láthatnak a gyerekek, amely előtt, alatt és végén feladatokat kapnak, s a problémát közösen bontják ki, oldják meg Boros Luca segítségével. Az egyszemélyes társulat alapítója pedagógusként és színházi szaknevelőként (jelenleg a Színház- és Filmművészeti Egyetemen végzi tanulmányait) keresi a lehetőségeket, hogy segítse a gyerekeket a problémák felismerésében és megoldásában. Ebben nagy segítségére van Elefáni, a mesélő elefántlány. Az előadás időtartama feldolgozó foglalkozással együtt: 45-50 perc Előadja: Boros Luca
Zene: Tóth Orsika
Báb, díszlet: Tóth Eszter, Csató Máté

Helyszín

MU Színház
Budapest, 1117, Körösy József u. 17.
Térkép
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be. Köszönjük!