Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TÖRÖLT FÁJLOK - RENDHAGYÓ ESZTÉTIKA
Katona József Színház - K:antin.

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.9 / 10) - 226 értékelés alapján
  Leírás
Törölt fájlok: Women! - Arthur Schopenhauer menet Rendhagyó esztétika Pálfalusi Zsolt performansza

Egy név a régmúltból. Valaki, aki megváltoztatta a filozófia történetét. Leszámolt a metafizika addigi nagyképű nyelvezetével. Mindenki értette őt, aki olvasta, és senki sem tudta magát kivonni a hatása alól. Olyan íróóriásokat ihletett meg, mint Thomas Mann vagy Marcel Proust. Az ő fellépése után már nem lehetett visszatérni ahhoz a naiv művészetelmélethez, mely szemérmesen hallgatott a szexualitás művészi vonatkozásáról vagy az alkotó zseni és bizonyos elmebetegségek típusos hasonlóságáról. Minden, amit az akaratról tudunk, Schopenhauertől tudjuk. „Frankfurt Buddhája”, aki semmilyen nagyság előtt nem borult térdre - a sajátja előtt sem. Aki azt tanította, nincs a jóságban semmi – „jó”! Semmi sem tud bennünk annyira névtelen lenni, mint mi magunk.
Egy performansz, aminek éppen Schopenhauer nem örülne. Nem értené, minek vágyakozni az után, ami már úgyis a miénk. Például egy nő! A nemek nagy játszmája, melybe egy nap beszállt a filozófia.
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
1052, Petőfi Sándor u. 6. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!