Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BARBA NEGRA SZILVESZTER - DUPLÁN ÜT
Barba Negra Music Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.7 / 10) - 1037 értékelés alapján
  Leírás
Elbúcsúztatunk egy évet, és köszöntünk egy másikat, tisztát, és reményeink szerint jobbat.

Sokan azt mondják, hogy ez a nap is éppen olyan, mint az összes többi hétvégi, bulizós nap. Közben mindenki tudja, hogy sokkal többről van szó: elbúcsúztatunk egy évet, és köszöntünk egy másikat, tisztát, és reményeink szerint jobbat.

2014. december 31-én arra teszünk kísérletet, hogy úgy integessünk a mögöttünk állónak, hogy egy nagy kedvenceteket állítjuk színpadra. Ami pedig koronázása az estének, hogy január első fellépője egy másik favorit zenekar lesz.

Arról, hogy kik is lépnek fel a BARBA NEGRA MUSIC CLUB színpadán, bőven vannak találgatások és még egy kicsit meg is adjuk a lehetőséget, hogy ötleteljetek. A következő hetekben azonban jönnek az információk és részletek. Annyit azonban ígérhetünk, hogy nem fogtok csalódni! Az egyik csavar már publikus. 
Kowalsky meg a Vega
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1117, Prielle Kornélia u. 4. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?