Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SCALLABOUCHE TÁRSULAT: INTIM IMPRO
FÜGE - Függetlenül Egymással - Scallabouche Terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 384 értékelés alapján
  Leírás
Improvizációs est. Mindannyiunkban ott lakozik egy titkos, rejtett én. Ez az, ami a bennünk lévő, olykor eluralkodó zűrzavarért felel.

A Scallabouche Theater Intim Impro előadásaiban, ebben a "one man show"-ban arra tesz kísérletet, hogy kiadjuk, kirajzoltassuk magunkból ezt a rejtett ént. És elgondolkozzunk azokon a kérdéseken, hogy mit kezdünk személyes történeteinkkel? Egyéniségünkkel? Hogyan látjuk mi magunkat? Hogyan látnak minket mások? Milyen szerepeket alakítunk különböző élethelyzeteinkben? A maximum 15 fős közönséggel dolgozó Alexis Latham, aki az improvizációs technikát használó színészek egyik legismertebbje Magyarországon, egy grafikust hív segítségül minden alkalommal, aki a közönség segítségével a személyes sztorik, élethelyzetek, szituációk és szerepek halmazából létrehozza az aznap este történetét. Az Intim Impro, ez a rövid, de meghitt együttlét, szauna a lelkünknek, mely esélyt ad arra, hogy a mérgek távozzanak belőlünk, és megtisztuljunk. Estet vezeti: Alexis Latham
Grafika: Quitt László
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a Jurányiban okostelefonon is bemutathatod a jegyet, vagy az is elég, ha bemondod a vásárlásnál használt email címet/nevet, esetleg felmutatod a vásárláshoz használt bankkártyát.
  Cím
  Hogy tetszett?