Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
VERS A BAJNOKTÓL
Nemzeti Színház - Kaszás Attila Terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(6.4 / 10) - 17 értékelés alapján
  Leírás
Tudták, hogy paralimpiai úszó bajnokunk az edzések hosszú kilométerei alatt magában verseket mond? Vagy azt, hogy Bóta Kinga tizenegyszeres kajakozó világbajnokunk kedvenc költője Weöres Sándor?

A Magyar Nyelv Napján, november 13-án olimpiai-, világ- és Európa bajnokaink fogják bizonyítani, hogy a költészet szépen megfér – egyebek között – a sporttal is. Szeretettel várjuk a költészet és a sport rajongóit a Vers a bajnoktól című esten a Nemzeti Színház Kaszás Attila Teremében. A fellépők: Bóta Kinga kajakozó, olimpiai ezüstérmes, tizenegyszeres világbajnok, Kovács Antal cselgáncsozó olimpiai bajnok, Sors Tamás úszó paralimpiai bajnok, Bácsi Péter birkózó világbajnok, Szávay Ágnes teniszező, világranglista tizenharmadik, Cseh László úszó olimpiai ezüst- és bronzérmes, Balzsay Károly ökölvívó világbajnok, Vári Attila vízilabdázó, kétszeres olimpiai bajnok, Monspart Sarolta tájfutó világbajnok, Vajda Attila kenus, olimpiai bajnok.  A Nemzeti Színház részéről pedig Udvaros Dorottya és Bakos-Kiss Gábor. Műsorvezető: Kovács Kokó István és Pásztory Dóra Rendező: Seres Tamás A november 13-i  est, illetve  a versmondásokat rögzítő DVD bevételét az ormánsági szegény-sorsú gyerekeknek ajánlják fel. A műsor kitalálója Buncsek Zoltán bokszedző, a Sport Szava Alapítvány képviselője.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Nemzeti Színházban elég, ha bemondod az utalvány azonosítóját vagy bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?