Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
LUKÁCS MIKLÓS TRIÓ - CIMBIÓZIS
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Jazzma.hu internetes szaklap olvasóinak szavazásán Lukács Miklóst zenekari tagként és szólóban is díjazták az olvasók: a 2013-as év jazzegyüttese a Dresch Quartet lett, valamint Az év különleges hangszerese kategóriában Dresch Mihállyal holtversenyben, Lukács Miklós játékát tartotta a legjobbnak a közönség.

Hazánk, s alighanem egyben a világ legsokoldalúbb cimbalmosa tavaly szeptemberben mutatkozott be saját triójával az Opusban, s azóta számos további koncerttel a tarsolyukban bizonyították, hogy ezzel a zenekarral egyszerűen muszáj számolni a jövőben. Kifinomult szerzeményeik, egymás rezdüléseit követő és arra reflektáló játékuk alapján egy hosszú ideje együtt játszó csapatnak vélhetnénk az alig több, mint egy éve megalakult formációt. Ebben a zenei szimbiózisban természetesen erőteljesen közrejátszik az is, hogy a tagok egymás közötti zenei együttműködése és személyes barátsága jóval régebbi keletű. „Úgy komponáltam erre a trióra, hogy kamarazene-szerűen szólaljunk meg, ahol minden zenész egyforma súllyal van jelen. Ezért is választottam névnek a Cimbiózist, mert a köztünk lévő szimbiózis kulcsfontosságú.” (Lukács Miklós) Közreműködik: Lukács Miklós - cimbalom
Orbán György - nagybőgő
Baló István - dob
"Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni, mert ülőhelyet csak így tudunk biztosítani! Tel: (+36 1) 216 7894."
 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?