Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TAKE THE MOL TRAIN: SUSANA SAWOFF
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A spanyol anyától és amerikai apától származó, Grazban és Ausztráliában felnőtt, jelenleg Hamburgban élő Susana Sawoff Wrapped up in a little Sigh című 2011-ben megjelent intim jazzalbumát mind a közönség, mind a szakma rendkívül pozitívan fogadta.

„Első saját albumom jazzlemezzé sikeredett, ami engem lepett meg legjobban, hiszen – bár fiatal koromban Ella Fitzgerald és Billie Holiday lemezeit is hallgattam, inkább Tom Waits költői világa, és a Beatles, Nina Simone, Björk vagy Prince zenéi hatottak rám. A trió felállás önmagában is, de különösen a nagyon visszafogott ének- és játékmód révén abszolút kitárulkozásra kényszerít. Így nem lehet a hangerő, vagy a hangkulisszák mögé bújni, a közönség minden egyes rezdülést érzékel.” - mondta első albuma kapcsán a zongorista-énekesnő.  Susana simogató, meleg énekhangja, dúr és moll akkordokat játékosan és elegánsan váltogató, finoman lebegő zongorajátéka, valamint a bőgő és a seprűzött dob alkotta ritmusszekció visszafogott kísérete egy olyan zenei mikrokozmoszt teremt, amelyben a hallgató úgy érzi, csak neki szól mindez.  Közreműködik: Susana Sawoff: ének, zongora
Christian Wendt: basszusgutár/nagybőgő, ének
Joerg Haberl: dob, ének
"Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni, mert ülőhelyet csak így tudunk biztosítani! Tel: (+36 1) 216 7894."
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?