1 Válassz előadást

2 Válassz jegyeket

3 Add meg az adataid

4 Fizess online
 Töltjük rögvest!
TAKE THE MOL TRAIN: SUSANA SAWOFF
Budapest Music Center - Opus Jazz Club
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga:
9.2 / 10
2507 értékelésből
Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a   Főoldalon!
A spanyol anyától és amerikai apától származó, Grazban és Ausztráliában felnőtt, jelenleg Hamburgban élő Susana Sawoff Wrapped up in a little Sigh című 2011-ben megjelent intim jazzalbumát mind a közönség, mind a szakma rendkívül pozitívan fogadta.

„Első saját albumom jazzlemezzé sikeredett, ami engem lepett meg legjobban, hiszen – bár fiatal koromban Ella Fitzgerald és Billie Holiday lemezeit is hallgattam, inkább Tom Waits költői világa, és a Beatles, Nina Simone, Björk vagy Prince zenéi hatottak rám. A trió felállás önmagában is, de különösen a nagyon visszafogott ének- és játékmód révén abszolút kitárulkozásra kényszerít. Így nem lehet a hangerő, vagy a hangkulisszák mögé bújni, a közönség minden egyes rezdülést érzékel.” - mondta első albuma kapcsán a zongorista-énekesnő.  Susana simogató, meleg énekhangja, dúr és moll akkordokat játékosan és elegánsan váltogató, finoman lebegő zongorajátéka, valamint a bőgő és a seprűzött dob alkotta ritmusszekció visszafogott kísérete egy olyan zenei mikrokozmoszt teremt, amelyben a hallgató úgy érzi, csak neki szól mindez.  Közreműködik: Susana Sawoff: ének, zongora
Christian Wendt: basszusgutár/nagybőgő, ének
Joerg Haberl: dob, ének
"Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni, mert ülőhelyet csak így tudunk biztosítani! Tel: (+36 1) 216 7894."

Helyszín

Budapest Music Center
Budapest, 1093, Mátyás u. 8.
Térkép
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be. Köszönjük!