Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
DRESCH QUARTET
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Dresch Quartet valamennyi koncertje ünnep, mely újabb és újabb élményekkel gazdagítja hallgatóit. Boldogok vagyunk, hogy az Opus Jazz Club egyik utolsó idei koncertjén ismét a magyar jazz nemzetközileg is egyik legismertebb és legnépszerűbb kvartettjét köszönthetjük a színpadon!

„Sallangmentes, hagyománytisztelő és jó értelemben véve felkavaró.” Gáspár Károly - jazzma „Dresch zenéjének egyik kulcsa, hogy vele tényleg nem lehet kétszer ugyanabba a folyóba lépni. …ha megértjük szavát, akkor egészen fantasztikus dolgokról mesél. Emberi megélésekről és tapasztalatokról, közelségekről és távlatokról, örömekről és bánatokról.” Rácz Mihály - Lángoló gitárok „Dresch Mihály az egyik lehető legjobb dolog, ami a magyar jazz élettel csak történhetett. Játéka erőteljes, mégis lágy, természetesen és magától értetődően ötvöz egy tengerentúli műfajt a magyar népzene hagyományaival, amely mind magukra a kompozícióira, mind pedig az improvizációira jellemző. A létrejövő hangzás eredeti és egyedi, amelyet már többféle felállásban és formában kipróbált, és amelytől mindannyian csak gazdagodtunk.” Németh Attila - ekultura Közreműködik: Dresch Mihály - szaxofon
Lukács Miklós - cimbalom
Hock Ernő - nagybőgő
Baló István - dob
"Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni, mert ülőhelyet csak így tudunk biztosítani! Tel: (+36 1) 216 7894."
  Stáblista
Zenész 
Dresch Mihály 
Zenész 
Lukács Miklós 
Zenész 
Hock Ernő 
Zenész 
Baló István 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?