Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

SÖNDÖRGŐ KONCERT
Marczibányi Téri Művelődési Központ - Marczi -Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 329 értékelés alapján
  Leírás
A Söndörgő a magyarországi délszláv népzene egyedi megszólaltatójaként mára a műfaj egyik legkeresettebb zenekarává vált külföldön.

A Vujicsics együttes útját folytatva rendszeres fellépői olyan koncerttermeknek, mint a Queen Elizabeth Hall, a Kings Place, az Opera de Lyon, a Philharmonie Luxembourg, a Wiener Konzerthaus, vagy a Bimhuis. Emellett jelentős világzenei és könnyűzenei fesztiválok -Sziget, Roskilde, Lowlands, TFF Rudolstadt, Womad - visszatérő vendégei. Ötödik lemezüket  - Tamburocket Hungarian Fireworks - a Financial Times, a BBC Radio, a London Evening Standard és több nemzetközi szaklap is méltatta. A lemezt a Songlines  ötcsillagos lemezkritikával illette, és beválogatta a Top of the World listára, ezen felül a világzenei szakma legrangosabb elismeréseként a World Music Charts Europe-on első helyezett lett. Itthon a Magyar Narancs így jellemzi az együttest: „Ezt tényleg csak a legnagyobbak tudják, és ez a legkevesebb. A Söndörgő tamburamuzsikája nem ritka, hanem egészen egyedülálló a Balkán és Európa zenéjében.” Európai és amerikai turnéjuk után lemezbemutató koncertsorozatuk következő hazai állomása a Marczibányi Téri Művelődési Központ.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Marcziban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
1022, Marczibányi tér 5/a Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?