Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MODERN ART ORCHESTRA SZERZŐI EST, VENDÉG: SZIRTES EDINA MÓKUS
Budapest Music Center - Budapest Music Center_

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Közreműködik: Szirtes Edina Mókus - hegedű, ének Cserta Balázs - furulya, duda, tárogató Modern Art Orchestra Művészeti vezető: Fekete-Kovács Kornél

Évek óta töretlen a lendülete a Modern Art Orchestra azon törekvésének, amely újabb és újabb magyar kortárs művek létrejöttét szeretné inspirálni. Az együttes alapítása óta több mint tizenöt órányi kompozíció született a MAO felkérése nyomán.  A Music a’la Pangea népi ihletettségű kompozíció, melyben a jazz és a world music arányosan él egymással karöltve. Manapság követhetetlenül sok részre, műfajra szakadtunk, pedig valaha egy "kontinens" voltunk. A több tételes mű olyan zenei egységet elevenít meg, ami valamilyen ősi szétválaszthatatlanságot tükröz. Lelkülete, mondanivalója hazánkból származik, de nem zárja ki a zenei eklektikát. Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni, mert ülőhelyet csak így tudunk biztosítani! Tel: (+36 1) 216 7894.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?