Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
A13 SZÍNHÁZ - ERŐLTETETT MENET
Angyalföldi József Attila Művelődési Központ - Gyémánt terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 122 értékelés alapján
  Leírás
Radnóti Miklós est a Holokauszt emlékév tiszteletére

Az idén 20 éves Holdvilág Kamaraszínház előadásáról így írt egy kritika: "Egy biztos, ez a darab nem a felejthető művek közé tartozik. Nemcsak témájában egyedülálló és nem is csak a közönség mozgatásától különleges. Hanem attól is, hogy a költő verseit úgy fogták eggyé, hogy az ember meg se tudja közben különböztetni, mi a vers és mi a beszéd. A dallamos nyelvezeten kívül zseniális ötletként a háttérben egy vásznon néha korabeli felvételeket vetítettek, érzékeltetvén azt a szenvedést, melyet még az egyébként rendkívül nagyot alakító színészek sem tudtak visszaadni." (Tollal.hu)
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1131, József Attila tér 4. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?