Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BIHARI 60. ÜNNEPI GÁLAMŰSOR
Budapesti Operettszínház - Nagyszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Az évfordulók kedvesek, bensőségesek, kissé talán belterjesek is, de évtizedek elteltével már mindenképpen felemelőek. A Bihari János Táncegyüttes 60 évének töretlen szakmai színvonalának bizonyára sok összetevője van.

A titka azonban az, hogy a mindenkori vezetők az alapító Novák Ferenc örökségének értékét a közösséget formáló összetartó pedagógiában látták és látják ma is. Biharisnak lenni, a biharihoz tartozni fogalom. Ezt érzik és tisztelik a visszajáró táncosok, nagyapák és unokáik, valamint a sok szülő, aki a mai együttes művészeti iskolájában testi és lelki biztonságban tudja a gyerekét. Művészi élmények átélése, átadása, a világ közös felfedezése, társas együttlétek öröme forrasztja össze ezt a nem mindennapi közösséget.
Az ünnepi műsorban régi emlékképek, friss és új koreográfiák jelennek meg, mint egy 220 szereplő, kicsik és nagyok előadásában. Közreműködnek a Bihari János Táncegyüttes és Művészeti Iskolájának táncosai
Alapító: Novák Ferenc
Művészeti munkatárs: Foltin Jolán
Művészeti vezető: Neuwirth Annamária
Igazgató: Boross Sándor
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Az Operettszínházban nagyon csúnyán fognak rád nézni, ha nem nyomtatod ki a jegyed. Vészhelyzetben valahogy talán megoldják, de ilyen esetben legkésőbb 45 perccel a kezdés előtt érj a pénztárhoz!
  Cím
  Hogy tetszett?