Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
EGY RÉGVOLT KARÁCSONY
Turay Ida Színház. - Turay Ida Színház.régi

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.7 / 10) - 909 értékelés alapján
  Leírás
Egy fenyőillatú szobában, kandalló melegében és gyertyák fényében találkozik két különös karácsony.

Egyikük a jelen karácsonya, melyet magányosan tölt egy idős férfi, a másikat, a múltbéli karácsonyt pedig az ő szeretetteljes emlékezete idézi meg. Így éli meg újra édesanyjával és ifjúkori önmagával a szeretet ünnepét és válik segítőjévé az idegenbe szakadt fiatalembernek, hogy a világ rohanásában egy pillanatra megálljon és visszataláljon gyermekkorához, édesanyjához, önmagához... A kiváló művészek – Bencze Ilona, Benkő Péter/Bregyán Péter és Sövegjártó Áron – előadásában többek között Ady Endre, József Attila, Weöres Sándor, Juhász Gyula versei, valamint csodálatos karácsonyi melódiák is megszólalnak az igényes, szemet gyönyörködtető díszletek között.
  Szereposztás
Színész 
Bencze Ilona 
Színész 
Benkő Péter 
Színész 
Bregyán Péter 
Színész 
Sövegjártó Áron 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?