Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SZELLEM A SPÁJZBAN
Turay Ida Színház. - Turay Ida Színház.régi

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.7 / 10) - 880 értékelés alapján
  Leírás
Topolcsányi Laura: Szellem a spájzban kísértetkomédia két részben

Valahol a kisváros szélén üresen áll egy ház. Látszólag legalábbis... Mert a falak valójában két öreg szellemet tartanak fogságban: a II. világháborús katonát, akit éppen ebben a házban ért bombatalálat és az öregasszonyt, aki a ház magányos lakójaként hosszú évekig tűrte a bolondos szellem rendetlenkedését... Most ő is átkerült a túlvilágra, de elszakadni éppúgy nem tud a háztól, mint hadviselt szellemtársa... Fergeteges viszonyukban - a bosszantások és féktelen kergetőzések közepette - valami mégis összekovácsolja őket: rabságuk okát csak együtt képesek megfejteni... A házba váratlanul új lakók költöznek, majd egy különös látogató is érkezik és egyetlen éjszaka alatt a legmélyebb titkok is kibomlanak... A szálak a szellemek és az élők síkján párhuzamosan futnak - olykor alaposan összegabalyodnak, s ez az önmagában is komikus helyzet számtalan félreértésre szolgáltat okot, biztosítva egyúttal a néző számára a könnyfakasztó derűt és a rekeszizmok folyamatos igénybevételét...
  Stáblista
Öregsszony 
Pásztor Erzsi 
Katona 
Bregyán Péter 
Lajos 
Bozsó József 
Lajos 
Győri Péter 
Ági 
Détár Enikő 
Magda 
Nyírő Bea 
Szelleműző 
Topolcsányi Laura 
Rendező 
Böhm György 
Jelmez 
Kovács Yvette Alida 
Rendező asszisztens 
Szabó Anikó 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?