Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FÁZISOK - KÖZÉP-EURÓPA TÁNCSZÍNHÁZ - SISSI ŐSZI TÁNCHÉT
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Fázisok sorozat: Polaritásaim / Függés Közép-Európa Táncszínház A SŐT7 (Sissi Ősz Tánchét) programja

A Fázisok című sorozat illeszkedik a Közép-Európa Táncszínház táncosainak alkotóműhelyéből 2010 októberében kikerült Io Sono sorozathoz, melyben a társulat táncművészei önállóan, de egymást inspirálva, műhelymunkák során kísérleteztek, hogy önmagukból minél több színt mutathassanak meg. E folyamat folytatásaként alakult ki a Fázisok sorozat, amelyben most fázisonként kapunk betekintést új kísérletező műhelymunkáikba. A táncos-alkotók saját mondanivalójukat fürkészve igyekeztek közös gyökeret találni emlékeikben, vágyaikban, illetve új élményeket, emlékeket teremteni. A sorozat első darabja a 2013 júniusában bemutatott, Mádi László Egy fáról című alkotása volt. A kutatás folytatásaként Palcsó Nóra és Frigy Ádám táncművészek útkereséseibe tekinthetnek be az érdeklődök Függés és Polaritásaim című demonstrációikkal. Polaritásaim
Alkotók és előadók: Frigy Ádám és Mádi László
Zenei szerkesztő: Mádi László
Fény: Frigy Ádám Függés
Alkotók-előadók: Palcsó Nóra, Frigy Ádám, Karlik József
Kreatív munkatársak: Sohajda László, Barbier Bálint
Fény: Fogarasi Zoltán A Közép-Európa Táncszínház (KET) nagy múltra tekint vissza: Magyarország elsőként alakult táncszínháza, mely a független kortárs táncegyüttesek között a legismertebbek közé tartozik hazánkban és külföldön egyaránt. Ahogy ezt nevében is hirdeti, vállalja egy adott földrajzi régióhoz való kötődést, ebben határozza meg önmagát. Programszerűen kutatja és értelmezi ennek a régiónak mozgásvilágában kódolt sorsát. Sissi Őszi Tánchét (SŐT7)
Harmadik alkalommal rendezi meg a Közép-Európa Táncszínház a kerület névadója, Erzsébet királyné – népszerű nevén Sissi – neve napja köré a hétnapos, hét előadásból álló táncfesztivált a hetedik kerületben, a Bethlen Téri Színházban.  A 2014-es fesztiválon vidéki tánctársulatok kapnak bemutatkozási lehetőséget.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?